אובדן כושר השתכרות כתוצאה מנרקולפסיה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/09/2011 | 11:36 | מאת: אברם

צעיר בן 25, אובחן כחולה נרקולפסיה בצבא - שוחרר מוקדם בשל כך, לאחר כשנה בצבא. כיום סטודנט, שנה ג. כיצד אוכל לקבל הכרה ותמיכה בטיפול / תרופות וכו' מביטוח לאומי? מהן זכויותי? ברור לי שכושר ההשתכרות שלי כיום הינו חלקי לעומת יכולותי בשל מגבלה זו. בברכת שנה טובה, אברם, 050-6981010

תוכללקבל עזרה מהמלל רק אם אחוזי הנכות שלך יעברו את הרף הנדרש תצטרך לפנות למומחים בתחום שיעזור לך קודם כל לברר מה אחוזי הנכות שאתה צפוי לקבל

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד