תביעה מבט"ל

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/05/2007 | 10:57 | מאת: אחלמה

שלום רב בת 30, עקרת בית, לצערי חליתי בטרשת נפוצה. איך אני מגישה תביעה לביטוח לאומי? מהן הזכויות שלי? קצבה? רכב? עזרה בבית? שיקום? תודה.

שלום באפשרותך להכנס לאתר האינטרנט של הביטוח הלאומי, להוריד את הטפסים המתאימים ולהגיש את התביעה אם תתקלי בקשיים תחזרי אלינו באמצעות הפורום בברכה ד"ר אודי פרישמן

07/06/2007 | 19:37 | מאת: רחל - ביג לנד בע"מ

שלום אחלמה, במענה לשאלתך על עזרה בבית, תוכלי להגיש בקשה לקבלת היתר לעובד זר. ההיתר ינתן לאחר שביטוח לאומי יכיר במחלתך וברמת תפקודך. אוכל להעביר לך טפסים למילוי דרך האימייל, דרך הפקס, אובאמצעות הדואר. את מוזמנת להכנס לאתר החברה שלנו וללמוד עוד על נושא העזרה בבית. http://www.bigland4u.com לשרותך בכל עת, רחל באסני ביג לנד בע"מ

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד