עובד זר

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/05/2007 | 22:35 | מאת: טל

אני מכירה עובדת זרה .נולדה לה ילדה ולאחר תקופה התברר שיש לילדה בעייה רפואית קשה . השאלה -למי ניתן לפנות כדי לעזור למשפחה כלכלית(כדי לעבור את הניתוח ) ? האם אפשר לעשות ביטוח רפואי ? אנא עזרו לי לעזור להם !!! תודה !!!

11/05/2007 | 21:44 | מאת: ח

http://www.yedid.org.il/health/lexicon_main.asp?topic_id=3&sub_topic_id=159

22/05/2007 | 08:59 | מאת: רועי רפפורט

שלום, ביטוח רפואי לעובדים זרים ניתן לעשות במספר סוכניות ביטוח. אני ממליץ לכם לפנות לסוכנות הביטוח דוידוף שם מטפלים בביטוחים של עובדים זרים כבר שנים ומכירים את הזכויות וסוגי הביטוחים השונים. בברכה, רועי רפפורט

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד