החזר עבור אמבולנס

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/08/2011 | 18:19 | מאת: דינה

שלום רב, עברתי תאונת דרכים והוזמן לי אמבולנס. אושפזתי ללילה אחד. קיבלתי חשבון ע"ס 634 ש"ח. האם אני אמורה לשלם אותו? האם הקופה אמורה לשלם אותו? או שמא חברת הביטוח? פניתי לחברת הביטוח אך נאמר לי שעד שלא אגיש תביעה לביטוח הם לא ישלמו עבור הההוצאות. האם זה תקין? תודה דינה

הם צודקים, צריך להגיש תביעה לחברת הביטוח

30/11/2011 | 13:42 | מאת: שלומי

גם אני הייתי צריך לעשות שימוש באמבולנס פרטי כדי להעביר את אימי מבית החולים לבית אבות, אמרו לי לחפש לבד חברת אמבולנסים ומצאתי חברה ב: http://www.afterlife.co.il/index/%D7%90%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D/ החברה אמרה לי שבגלל שיש לאימי מושלם אני יכול לקבל החזר האם זה נכון? תודה מראש

08/03/2012 | 20:42 | מאת: דבי

תגישי במשרדי הקופה תשמרי צילום החשונית ששולם ותשמרי עד קבלת הכיסוי מהקופה וצריכה להביא דוח מאישפזך באותו התאריך גם תשמרי צילום

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד