רמת גן

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/07/2011 | 14:24 | מאת: משה

נפילה של אבי שגילו 89 גרמה לו לשבר במפרק הירך וכתוצאה מכך נזקק לניתוח ונגרמה לו נסיגה מנטלית. היגשנו ל"דקלה" תביעה לגמלת סיעוד וצירפנו כל המסמכים הנדרשים, במקביל הגיעה לבית ההורים סוקרת מטעם חברת הביטוח. סוף הסיפור-תביעתנו נדחתה. אנו מרגישים מושפלים ומרומים מאחר וזה המקרה הקלאסי בו רוכש ביטוח מצפה לקבל תמורה לכספו ובעת הזו נהגו כלפינו בשרלטנות. כמובן הודיעו לנו כי ניתן לערער אך אנו איבדנו אמון ב"דקלה". אבקש עצתכם לערוץ בו ניתן באמת לערער ולקבל התייחסות אחרת.

משה שלום, במידה והנכך מעוניין, אנא רשום את מס' הטלפון שלך ואדאג שעו"ד המתמחה בתחום הסיעוד יצור עמך קשר. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד