ביטוח משלים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/05/2007 | 10:48 | מאת: מתי

אני מעוניינת לדעת בבקשה אם יש לי זכויות לטיפולי שיניים דרך ביטוח משלים של קופ"ח 'כללית'. תודה

10/05/2007 | 16:00 | מאת: ריבקה

יש זכויות למבוטחים במשלים של כללית. אני עברתי טיפול שורש דרך הקופה ב - 25% הנחה. שבוע הבא יש לי תור לשיננית בחינם כי גם זה מגיע לנו דרך הביטוח פעם בשנה. צרפתי לך לינק לפרטים נוספים. בסוף נחייך לא כי טוב לנו אלא יפה לנו... http://www.clalit.org.il/HE-IL/clalitSmile/home.htm

10/05/2007 | 16:53 | מאת: דבורה

מתי - מידע אישי " טיפולי שיניים רק במקרים חריגים ממומנים על ידי קופת החולים. אם יש לך רופא פרטי טוב ואם אתה מבקש להמשיך ולטפל אצלו מכיוון שאתה מרוצה ממנו , גם אם יש לך מושלם וגם אם יש פלטינום , לא תקבל אגורה אחת. זה לא כלול!! הדבר היחיד - אם אתה מעוניין לקבל טיפול במרפאות ש.י.ל.ה או כללית סמייל (נדמה לי שזה אותו דבר(), אלו מרפאות הנותנות שירות במבנים של קופת החולים, - אז המחירים שם קצת יותר נמוכים מהממוצע בשוק הפרטי.

13/05/2007 | 08:55 | מאת: רועי רפפורט

מתי שלום, אכן יש לך זכויות בקופת החולים. דרך הביטוח המשלים ניתן לקבל טיפולי שיניים בהנחות במרפאות שנמצאות בהסדר עם הקופה. בברכה, רועי רפפורט

04/10/2008 | 12:24 | מאת: אלי

לפני כשלש וחצי שנים התגלה אצלי סרטן המעי הגס. נותחתי, קיבלתי טיפולים כימותרפים, שפסקו ב - 3.08 בגלל תופעות לוואי שהיו לי ועדיין קיימים, בין השאר מערכת חיסונית נמוכה, עייפות כללית ועוד. הוכרתי כנכה וחי מקצבת ביטוח לאמי. שאלתי , האם לאור מצבי שציינתי לעיל אני זכאי להחזר כספי ממכון כושר בדומה למשוקמי לב. אני רוצה לציין שאין לי בעיות לב, אודה לכם על תשובתכם לכתובת אמייל [email protected],il תודה ושנה טובה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד