גמלת סיעוד וביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/07/2011 | 21:20 | מאת: ליאת

האם יש קשר בין בקשה לגמלת סיעוד דרך הביטוח לאומי והפעלת הביטוח הסעודי דרך קופ"ח לאומית? הן מבטלות אחת את השנייה או שמדובר בשני גופים שונים מהם אוכל לקבל עזרה? תודה מראש

ליאת שלום, מדובר בשני גופים שונים, הבוחנים את המצב הסיעודי עפ"י קריטריונים שונים. במידה ואדם סיעודי נמצא זכאי לקבלת גמלה מביטוח לאומי ולתגמולי ביטוח מהביטוח הסיעודי שברשותו, שני הסכומים יינתנו במקביל, ללא כל קיזוז. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד