שינוי הפרמיות בביטוח הסיעודי למבוטחי הכללית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

10/07/2011 | 18:28 | מאת: ג.פ

לפני שנה בוצע שינוי פוליסת הסיעוד של מבוטחי הכללית. הפרמיה גדלה בשיעור משמעותי(אומנם תוך הטבת התנאים).אך לנו, שהננו גם בעלי ביטוח סיעודי פרטי, אין צורך בביטוח זה. ביקשנו להישאר בתוכנית המקורית ובפרמיות המקוריות, אך אפשרות זו נמנעה מאיתנו. בלית ברירה ביטלנו את הביטוח, ופנינו לחב' הביטוח "דקלה" ולשירותי בריאות כללית בבקשה להחזיר לנו את הפרמיות ששולמו במשך כל 13 השנים שלפני כן. קיבלנו תשובה שלילית. מה האפשרויות שבידינו?

אין לכ אפשרויות לצערי הכללית לא חייב להחזיר פרמיות

ג.פ שלום, לצערי, אין כל אפשרות לקבל דמי ביטוח ששולמו בחזרה, שכן, במהלך התקופה בה הייתם מבוטחים, עמדה הפוליסה לרשותכם ואם חלילה היה קורה מקרה הביטוח, היתם זכאים לקבלת תגמולי ביטוח. לרשותכם תמיד

13/07/2011 | 15:21 | מאת: ג.פ

התשובה מובנת בהסתמך על כך, שלא השתנו תנאי הפוליסה, ולמרות זאת אני מבטלת אותה. המקרה שאני מתארת הוא שונה. לא הייתה לי ברירה. המחירים עלו בצורה דרסטית, כך שנאלצתי לבטל.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד