חוק סיעוד

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/05/2011 | 07:14 | מאת: לירון

Tבי בן 74 לאחר מספר ארועים מוחיים. מצבו כרג האינו מאפשר להשאירו לבד ולו לרגע כיוון שהוא נע בכבדות ובחוסר שיווי משקל עם הההליכון ולפרקים אף שוכח או מנסה את כוחו בלעדיו מה שכבר פעמיים הסתיים בנפילות. בנוסף הוא זקוק לעזרה בכל השלבים במקלחת. הואמצליח לקום מהמיטה לבדו במאמץ גדול ביותר, וזה משתנה בימים שהוא חלש הוא לא מצליח , אוכל לבד באופן די "פרימיטיבי " בלי לחתוך בסכין כי היד חלשה וכד... אולם בשורה תחתונה הוא לא מקבל הגדרה של סיעודי ולכן לא שעות עזרה ולא יכולת להפעיל מושלם או ביטוח סיעודי פרטי שיש לו. אימי ממש כלואה בבית ומטפל ת בו 24 שעות ביממה. מה אפשר לעשות?

לירון שלום, האם ניסתם להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי או לאחד מהביטוחים הסיעודיים שברשותכם?

שלום, מאיה צודקת תנסו בכל זאת לפנות לגורמים המבטחים ולהגיש תביעה לקבלת תגמולי סיעוד אם תתקלו בקושי אשמח לסייע בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד