האם להגיש תביעה אחרי פטירה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/05/2011 | 15:40 | מאת: אברהם

אבי נפטר בגיל 8 לםני שנתיים. היה מבוטח בדקלה. הוכר כסיעודי בביטוח לאומי, תחילה זכאות של 3 נקודות (תלוי במידה רבה) ולאחר מכן זכאות של 15 (תלוי לחלוטין ) עקב תשישיות נפשית. האם ניתן לתבוע גם לאחר פטירה ומה סדר גודל התשלום אם היה מבוטח בביטוח סיעודי כ 5 שנים? תודה

18/05/2011 | 07:18 | מאת: אברהם

נפטר בגיל 87 לפני שנה וחצי.

אברהם שלום, למיטב ידיעתי, לא ניתן להגיש למוסד לביטוח לאומי תביעה לאחר פטירה.

אפשר לנסות לתבוע את חברת הביטוח דיקלה צריך לראות חומר רפואי בשביל זה אשמח לסייע

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד