ביטול נסיעה-ביטוח נסיעות לחול

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/05/2011 | 12:04 | מאת: טלי

שלום רב. אני אשה בהריון ותכננו נסיעה לחו"ל לסופ"ש ת כמובן שעשינו ביטוח נסיעות לחו"ל דרך מוקד טלפוני לי ולבעלי שבועיים לפני הטיסה. (כמובן שלי שכולל הרחבה להריון.) שבוע לפני הטיסה רופא אישר לטוס לחו"ל ונתן אישור על כך ללא פירוט יתר "הריון תקין" כמה ימים לפני הטיסה התחיל דימום ופחות מ24 שעות לפני הטיסה אותו רופא לא אישר לי לטוס וגם נתן לי אישור בכתב. " לא ממליץ לטוס לחו"ל" האם האישורים הנ"ל מספיקים לצורך תביעה? מה הם הזכויות להחזר בינתן כך כי בכיסוים כתוב ביטול/קיצור נסיעה 4000$ מתוכם כרטיס טיסה 1500$ וכרטיס למלווה 1000$ מה הסכום שאלי לדרוש מחברת ביטוח ? האם הוא אמור להיות גבוה יותרממחיר החבילה ע"מ שבפועל אקבל את כל הסכום? (העלון המצורף הינו דבר יחיד שקיבלתי בנוסף לדף ביטוח עם מס פוליסה)

הזכויות משתנות מפוליסה לפוליסה וצריך לקרוא את הפוליסה היטב על מנת ללמוד את הזכויות על פניו מכתב מרופא בנוסח המתואר צריך להספיק לחברת הביטוח

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד