ביטוח סעודי לילד - קופת חולים לאומית.

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/05/2011 | 09:09 | מאת: ליאת

שלום, אבקש לברר לגבי מקרה אשר בו שני ההורים מבוטחים בלאומית (כולל ביטוחים משלימים וביטוח סעודי) האם על מנת לצרף ילד נוסף נדרשת פעולה אקטיבית. במקרה לגביו אני שואלת המצב הוא שהבן הבכור (יליד 99)צורף אוטומטית והבן יליד 2003 לא צורף וכעת ייתכן שיאלץ לעבור ניתוח שעשוי לגרום לו להיות סעודי. אבקש לדעת מה היתה הפרצודורה לפני שהביטוחים עברו לכלל ביטוח. ומה ניתן לעשות כעת? תודה מראש, ליאת.

ליאת שלום, למיטב ידיעתי, צירוף ילד לביטוח הסיעודי של קופות החולים, מצריכה פנייה אקטיבית של ההורים ומתן הצהרת בריאות עבור הילד. כמו כן, בד"כ לא מצרפים לביטוח הסיעודי תינוק לאחר ליידתו, אלא רק בגיל שנתיים או 3 שנים. ברצוני לאחל לכם רפואה שלמה. לרשותכם תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד