ביטוח כללי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/05/2007 | 16:13 | מאת: שולה

אני אישית שייכת לקופ"ח כללית ועשיתי לאחרונה ביטוח פלטינום שבעצם מכסה את הכל בתנאים מעולים. זה חסך ממני את חוק מרפי הזה שאת מדברת עליו כי בתשלום אחד אני מכסה את הכל. צרפתי לך את הלינק http://www.clalit.org.il/HE-IL/Mashlima/aboutus/

02/05/2007 | 23:42 | מאת: רחל

שולה, הרי הדברים שאת כותבת רחוקים מלהיות מדוייקים !! איפה "הכל" ? לא כולם טיפשים. אין אף קופה שמכסה "הכל"....

06/05/2007 | 22:01 | מאת: איתן.ס.

ברור שאנשים לא טפשים, הביטוי הכול לא היה פשוטו כמשמעו אלא מתכוון לסל שמנסה למצוא מכנה משותף רחב כמה שיותר כאלטרנטיבה של הכללית לביטוחים הפרטיים. אלטרנטיבה פחות מקיפה אבל אלטרנטיבה מסויימת. מתאימה לאנשים שרוצים כיסוי אך איםן ידם משגת את הביטוחים פרטיים היקרים. או לאנשים שיכולים (ואפשר) לשלב את הפלטינום עם ביטוח פרטי שייתמקד בדברים מסויימים שהפלטינום לא מכסה. הרי רובנו חברים בקופת חולים ברמה של מושלם, זו רמה גבוהה יותר והיתרון כאן הוא המחיר, האופי של קופת החולי כמלכ"ר וזה שאין צורך בחיתום רפואי. זה בערך הסיכום של הדברים

08/05/2007 | 18:54 | מאת: מוטי

בפעם האחרונה שבדקתי גם לא היה ביטוח פרטי שמכסה הכל... אני חושב שהכוונה בהכל אינה מילולית, אלא, כמו כל דבר אחר בחיים יחסית. לעומת חברות הביטוח הפרטיות אשר דורשות ממך לבחור "מסלול" מסויים ואינן מאפשרות (או שמאפשרות בסכומי עתק) לעשות ביטוח מקיף, דווקא הפלטינום מצליח להקיף יותר שירותים בפחות כסף וזאת השורה התחתונה בסופו של דבר.

09/05/2007 | 08:55 | מאת: רועי רפפורט

שולה שלום, חשוב מאוד שתדעי שכללית פלטינום זה ממש לא ביטוח פרטי שמכסה את הכל !!! הוא אכן הכניס מספר שיפורים שלא היו קודם בביטוח המשלים של הכללית כדוגמת כיסוי לתרופות מחות לסל לסרטן, כיסוי לניתוחים בחו"ל ועוד מס' שירותים שקשורים להשתתפות במימון טיפולים הקשורים בהריון ולידה. עדיין כאשר מבצעים ניתוח בארץ קיימת השתתפות עצמית למבוטחי הפלטינום, עדיין אין כיסוי הולם להשתלות בחו"ל וגם כיסוי התרופות החדש מתייחס רק לסרטן ולא נותן כיסוי למחלות אחרות. לכן, קיראי טוב את התקנון ובמידת הצורך השלימי באמצעות ביטוח פרטי. בברכה, רועי רפפורט.

09/05/2007 | 21:57 | מאת: גדעון ליטבק

צריך אבל לזכור שעבור תשלום יחסית נמוך ניתן לקבל בפלטינום החזרים משמעותיים לניתוחים בארץ ובחו"ל וניתוחים משמעותיים עוד יותר עבור תרופות וטיפולים לסרטן. אמנם יש דמי השתתפות עצמית בניתוחים אבל לדעתי עדיף לרכוש את הביטוח ולשלם כמה אלפי שקלים פחות בשעת הצורך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד