שאלה לד"ר פרישמן

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

01/05/2011 | 18:31 | מאת: עמי

רופא קופ"ח המליץ על ניתוח הלוס ולגוס בכף הרגל. לאחר בדיקה מקיפה והמלצות רבות, החלטתי לבצע הניתוח אצל פודיאטור מומחה לכף הרגל במרפאתו. קופ"ח מסרבת לשלם עבור הניתוח בטענה שפודיאטור אינו רופא למרות שהוא מומחה בעל שם עולמי לכף הרגל, בעל תעודת מומחה לפודיאטריה של משרד הבריאות ובעת ניסיון רב בניתוחים כאלה כאן בארץ. מבקשת לדעת אלו אמצעים עומדים לרשותי על מנת לחייב את קופ"הח לשלם בגין הניתוח. תודה

לצערי לא הרבה. אם רוצים לקבל כסף, יש לפעול על פי תנאי התקנון של קופת חולים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד