ויתור סודיות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/04/2011 | 20:25 | מאת: אלין

חברת ביטוח פרטית ביקשה ממני לחתום ויתור סודיות בשביל תביעה (בסה"כ קיבלתי וירוס בחו"ל והזמינו לי רופא). האם תהיה להם גישה לכל דבר רפואי עליי ובכל עת? אני לא מעוניינת לחתום על זה אבל הרופא בחו"ל עלה המון כסף.. מה כדאי לעשות?

אלין שלום, בכדי שחברת הביטוח תוכל לשלם את תגמולי הביטוח, עליה תחילה לברר את זכאותך. חתימה על מסמך וויתור סודיות, תאפשר לחברת הביטוח להשיג כל חומר רפואים הרלוונטי לבירור חבותה. בד"כ, חברת הביטוח תבקש לבדוק האם מדובר במצב רפואי קודם או במצב רפואי חדש שאירע בעת שהותך בחו"ל... לרשותך תמיד

02/05/2011 | 10:39 | מאת: אלין

יש אופציה לבטל את הויתור סודיות אחרי שמקבלים את ההחזר?

אין ברירה צריך לחתום אילו הם כללי המשחק

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד