ביטוח סיעודי קבוצתי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/04/2011 | 06:34 | מאת: איגור

לאבי יש ביטוח סיעודי קבוצתי דרך מקום העבודה. הפוליסה מעניקה קצבה חודשית ל-36 חודשים. לפני שנה נפגע בתאונה ונהפך לסיעודי, הגשנו תביעה לביטוח הקבוצתי והוא מקבל מאז גמלה חודשית. בקרוב מסתיימת הפוליסה הקבוצתית (היא פוליסה רק לשלוש שנים) והיא מתחדשת שוב באותה חברת ביטוח.עם אותם תנאים קצבה ל-3 שנים. האם בכל חידוש של ביטוח קבוצתי הביטוח הסיעודי מתאפס והוא יתחיל לקבל מחדש 3 שנים של קצבה או שנשאר לו לקבל רק עוד שנתיים של קצבה כי הוא קיבל כבר שנה. תודה

איגור שלום, אביך יהא זכאי לקבלת תגמולי ביטוח לתקופה מקסימלית של 36 חודשים בלבד, ללא כל קשר להתחדשות ההסכם הקבוצתי. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד