ביטוח בריאות - חוקי מרפי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/05/2007 | 12:40 | מאת: אורנה

הבנתי מסוכן הביטוח שלי שאני צריכה לבחור מה לבטח כמו מחלות מסוכנות, ניתוחים בחו"ל וכו'. למען השם איך אני אמורה לדעת את זה? מה אני חוזה עתידות? אין איזה ביטוח שכולל את הכל ביחד? כי כמו שמרפי כבר הוכיח, ברגע שאני יוותר על משהו, דווקא זה חס ושלום יפקוד אותי.

02/05/2007 | 22:21 | מאת: יוסי

מסכים איתך, זה כמו שתמיד האחריות על מוצר היא בדיוק לא על מה שמתקלקל לך... ראיתי שעוד מישהו פה הזכיר את הפלטינום של כללית (כנראה שעוד מישהו חוץ ממני הצטרף חחחח...) ורק רציתי להוסיף משהו חשוב שבפלטינום לא צריך להציג הצהרה בריאותית וכל אחד יכול פשוט להצטרף, מה שלא אפשרי בחברות הביטוח הפרטיות. זה הבדל חשוב למי שהצהרה בריאותית יכולה להקפיץ לו את הביטוח לסכומים אסטרונומיים....

02/05/2007 | 23:44 | מאת: רחל

ביטוח זה סוג של הימור ! כמה שתבטחי את עצמך ביותר סעיפים, תשלמי יותר , ותהיי מכוסה טוב יותר. כל אחד צריך להחליט על פי כספו , כמה ועל מה הוא יכול לבטח את עצמו

09/05/2007 | 08:56 | מאת: רועי רפפורט

אורנה שלום, ראשית רצוי לרכוש ביטוח בריאות פרטי שיש בו לפחות כיסוי להשתלות בחו"ל ותרופות שאינן בסל הבריאות. ביטוח זה הוא יחסית זול וחשוב מאוד. אח"כ ניתן לפי הצרכים הביטוחיים שלך והכלכליים שלך לרכוש ביטוחים או כיסויים נוספים כדי להרחיב. בברכה, רועי רפפורט

09/05/2007 | 22:13 | מאת: דפנה שידרון

יש ביטוח רפואי ויש שב"ן. הפלטינום הוא למעשה שב"ן משודרג והוא אחד השב"נים הכי טובים בשוק (ולדעתי הטוב מבין כולם). בנוסף יש ביטוח בריאות אותו ניתן לרכוש אצל חברות וסוכני הביטוח הפרטיים. על פי חוק כל אזרח במדינה חייב שיהיה לו שב"ן כלשהו, כלומר אם אדם מעוניין בביטוח פרטי הוא עדיין מחוייב לשלם סכום כלשהו לקופת החולים וסכום אחר לחברת הביטוח. מבחינת עלויות הכי טוב להרחיב את השב"ן למקסימום (כמו בפלטינום) ולא לפצל את חשבון הבריאות.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד