איפה אפשר למצוא את כל הזכויות של כללית מושלם?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

07/04/2011 | 08:50 | מאת: אורנה

אני מחפשת את המדריך השלם של זכויות המבוטחים של כללית מושלם. אני חושבת שכמבוטחים שמשלמים ממיטב כספם, המידע צריך להיות גלוי ושקוף לכולם. אני מבקשת שתרשמו לינק לאתר או לדף של המדריך השלם של הזכויות למבוטחים. אל תפנו אותי לפורומים של שאלות ותשובות. אני יודעת לקרוא לבד ולחפש את מה שאני צריכה.

אורנה שלום, באתר האינטרנט של קופ"ח כללית (שירותי בריאות כללית), תוכלי למצוא את התקנון המלא של "כללית מושלם". לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד