קבלת ביטוח סיעודי מקופ"ח רטרואקטיבית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

25/02/2011 | 12:49 | מאת: טובה

אמי, 86, הוכרה כסיעודית לפני כשנתיים בעקבות אירוע מוחי שהפך אותה לנכה. היא חברה בקופ"ח כללית ויש לה ביטוח מושלם. כאשר הוצע לה בשעתו, שנים די רבות לפני האירוע, לעשות ביטוח סיעודי במושלם, היא לא אישרה זאת. לאחרונה נאמר לנו שהיא זכאית לקבל ביטוח סיעודי מהקופ"ח רטרואקטיבית (מצב נכותה ומוגבלויותיה לא השתנה מאז האירוע) כל עוד היא לא ביטלה ביטוח סיעודי שהיה לה, אלא רק לא נתנה הוראה לעשות כך - שזה בדיוק המקרה של אמא. לנוכח המצב הזה, האם אכן יש טעם לפנות בתביעה לקבלת ביטוח סיעודי מהקופ"ח עבור אמא? ואם כן, למי יש לפנות וכיצד לנסח את התביעה? בתודה וברכה

בהחלט כן, תכנסו לאתר האינטרנט של דקלה תורידו את טפסי התביעה ותגישו תביעה על פי ההוראות

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד