רח האביבית 11\10 ירושלים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/02/2011 | 21:05 | מאת: מרים

שלום רב, ההורים שלי עולים לארץ מצרפת בעוד חודש. אבא יהיה בין 80 באפריל 2011 ואמה בת 79. אנחנו מתלבטים מאוד בבחירת קופת החולים מפני שאבא שלי סובל מדמנציה. נודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לנו לבחור את קופת החולים שיכולה לתת את השרות האופטימלי לאבא. תודה מראש

כל הקופות נותנות שירות זהה על פי סל הבריאות החבירה צריכה להיות לפי נוחות מבחינת קרבת המרפאה וסמפטיה מול הרופא המיועד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד