החזר הסעה באמבולנס

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/02/2011 | 00:08 | מאת: עידית

אחרי ניתוח להחלפת מפרק הירך - ולפי הכתוב במכתב השחרור - שבתי לביתי באמבולנס. בעלות של 400 ש"ח. קופ"ח כללית והביטוח המושלם מסרבים להשיב לי את הכסף הזה. מה לעשות?

17/02/2011 | 16:40 | מאת: תגובה

תבדקי בתקנון של המושלם הרגיל-זהב של הקופה, ותבדקי בתקנון של המושלם פלטינום. כפי שזכור לי, הסעה באמבולנס מכוסה בחלקה רק לבעלי הפלטינום, ולא בטוח שהסעה הביתה נכללת בזאת. זה שהרופא בבית החולים המליץ, זה לא קשור בהכרח למי שצריך לממן את זה. (אולי יש מקרים חריגים, תבררי בקופה ) הנה התקנון, תקראי בפרק ו'- http://www.clalit.co.il/NR/rdonlyres/0D113050-4869-415A-BCE8-BE6D421ECFAD/0/PLATINUMtakanon.pdf

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד