החרגות בהגדלת הפרמיה לביטח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

01/02/2011 | 08:58 | מאת: ליאור

שלום. יש לי ביטוח סיעודי קולקטיבי במקום העבודה שלי שמאפשר לי גם להרחיבה לסכומי כיסוי גבוהים יותר . כאשר ביקשתי להרחיב על סמך הצהרת בריאות שבה דיווחתי על בעיות בעמוד שדרה בעבר (בלטים) הודיעה לי חברת הביטוח על הסכמתה להרחבה בתנאי שהפרמיה שאצטרך לשלם במעבר לפוליסה פרטית בגיל 67 שנה תהיה + תוספת של: 50% . האם צעד כזה חוקי ? מה הדרך להוריד את גובה התוספת 50% ? האם יש דרך לערר על ההחלטה וביאזו טענות ? תודה

זה בהחלט חוקי לחברת הביטוח יש זכות לקבוע את תנאי הביטוח על רקע רפואי תנסה להתווכח, הרבה פעמים זה עוזר אם הקולקטיב מספיק טוב ומאורגן זה גם עוזר במו"מ - על איזה קולקטיב מדובר?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד