בריאות 10 של מגדל

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

25/01/2011 | 20:30 | מאת: שרה לי

לאחרונה עשיתי קצת סדר בניירת, וגיליתי שיש לנו ביטוח "בריאות 10" של מגדל, ואף משלמים כל חודש כ-150 ש"ח עבור כיסוי לי ולבעלי. הפוליסה הוצא ב-1998. יש לי שתי שאלות לגבי העניין: 1.נדמה לי שהפוליסה מכסה מקרים של ניתוח בארץ או בחו"ל, וגם תשלום עבור ימי אשפוז. בשנים האחרונות לא היינו כלל מודעים לפרטי הביטוח (אני מבינה שאנו אשמים בכך-- פשוט הזנחה...), אך לפני 4 1/2 שנים בעלי עבר צינטור וניתוח לב (אצל מנתחים פרטיים) ואושפז למשך כ-3 שבועות. וכן בשנים אחרונות בעלי עבר 3 ניתוחי עיניים, גם אצל רופאים פרטיים. האם יש סיכוי שנוכל לקבל תגמול עבור הליכים אלה בזכות בפוליסה, או האם עבר הזמן שאפשר לטבוע? 2.ניסיתי מספר פעמים בחודש האחרון לבקש עותק של הפוליסה מחברת מגדל--ללא תוצאות. בטלפון מבטיחים לשלוח אלי עותק, אך טרם קיבלתי אותו. לכן קשה לי לדעת בדיוק אם ומה מגיע לנו. איך אפשר לקבל עותק של הפוליסה? דרך אגב, במגדל מסרו לי את שם הסוכן שמכר לנו את הפוליסה, אך כנראה החברה כבר לא קיימת. מה לעשות? אודה על כל עיצה ומידע. בברכה, שרה

בביטוח יש התיישנות של שלוש שנים לאור זאת אין לכם הרבה מה לעשות לעניין התביעה. לעניין הפוליסה - תשלחי תלונה למפקח על הביטוח לממונה על פניות הצביור, תתפלאי לראות שתקבלי את הפוליסה תוך ימים.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד