שיקום בבית חולים שיקומי במימון הקופה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/01/2011 | 20:58 | מאת: לילי

שלום רב, אני מבוטחת של כללית פלטינום ועומדת לעבור בקרוב ניתוח שיאלץ אותי להיות מרותקת לכסא גלגלים לחצי שנה ועם איסור דריכה בשלושת החודשים הראשונים עלי לציין שבאותה תקופה עלי לעבור גם טיפולי פיזיותראפיה ומעקב של פעם בשבועייים וכו... ואזדקק לעזרה בפעולות בסיסיות דבר שלא אוכל לקבל בביתי, שאלתי היא האם הקופה מחוייבת לממן לי שהות של חצי שנה בבית חולים שיקומי? ואם לא - האם יש תנאים בהם כן תהיה מחוייבת הקופה לעשות זאת ואם כן מה הם? האם יש הבדלים בין הקופות מבחינת הזכות לשיקום במקרה שלי? אודה על תשובה מפורטת הדבר מאוד חשוב לי בברכה לילי

ההחלטה לכמה זמן ימומן האשפוז השקומי היא החלטה מקצועית שנתונה בידי הקופה וקשה לדעת מראש קשה לי גם לתת לך מידע מפורט כי הנתונים שמסרת ליחלקיים מאוד אם יש לך ביטוח סיעודי אני מניח שלפחות עבור חלק מהזמן תוכלי להעזר בו - אבל שוב חסר מידע בכל מקרה שיהיה בהצלחה

14/02/2011 | 18:25 | מאת: רפאל

תתקשר אלי [email protected] יש לי קשר עם Robin COTTON cincinnati מומחה בינלאומי בנושא הזה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד