בעייה בהחזר הרפואי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/01/2011 | 23:05 | מאת: אריבי

פניתי לרופא גסטרואנטרולוג כדי לקבל חוות דעת שנייה,מזכירתו אמרה לי שיש החזר של מכבי על הביקור,למרות שציינתי בפניה שאינו מופיע ברשימה שבאתר מכבי,במרפאתו עובד רופא נוסף שיש לו הסדר עם מכבי.בצר לי קבעתי ביקור עם הרופא שהומלץ לי והקופה לא רוצה להחזיר לי.כשפניתי למרפאה הם טוענים שאני הראשונה שמתלוננת.האם יש דרך לפתור את הבעייה.כדי שלא אשלם את מחיר הטעות.

לצערי אין הרבה מה לעשות אולי לבקש תשלום לפנים משורת הדין מהקופה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד