חוסר רצון לשלם ביטוח סיעודי ע"י חברת כלל סיעוד

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/11/2010 | 10:00 | מאת: בפתא

מזה 5 שנים היינו מבוטחים במסגרת ביטוח סיעוד קולקטיב של גימלאי ת"א כעת לאחר שאנו זקוקים לגמלה כלל מוצאת כי היה אי גילוי בדבר מחלת הסכרת למרות שבתצהיר דווח על קטרקט יש לציין כי עברו 5 שנים מיום החתימה ועד לבקשת הגמלה. וכי המבוטחת אינה יודעת קרוא וכתוב והעברית לא שגורה בפיה, כלל הסכימה "לפנים משורת הדין" לתת 60% איך מתקדמים תודה

צריך לראות חומר רפואי על מנת להתייחס לנושא צריך לראות אם אכן היה אי גילוי ומה מהותו אם תרצו תוכלו להעביר לי את החומר במייל [email protected] ואנסה לעבור עליו

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד