ביטוח סיעודי פרטי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

04/11/2010 | 00:37 | מאת: מילי

שלום, אני בת 64,יש לי ביטוח סיעודי של קופת חולים לאומית. אני רוצה לעשות ביטוח בריאות פרטי, שיהיה מקביל לזה של הקופה. 3 שאלות לי :-) 1. האם אוכל כאן לקבל המלצות, מתוך נסיונם של אחרים? 2. האמנם אפשר לעשות ביטוחים פרטיים עד גיל 65 בלבד? 3. פנו אלי מה"החברה הארצית לביטוח" לתווך ביני לבין חברות הביטוח. מי הם ? לא הצלחתי למצוא בגוגל. תודה! מילי.

אפשר לעשות ביטוח בגיל 65 תלוי במצב הרפואי של האדם לגבי כל השאר תצטרכי להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד