ניתוח הרניה לילד בן 3

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

01/11/2010 | 19:19 | מאת: גלית

אצל בני בן ה3 הובחנה הרניה והיינו אמורים לנתח דחוף, ביצענו את הניתוח דרך הביטוח המשלים של קופת החולים במקום פרטי בהשתתפות עצמית, יש לנו ביטוח רפואי מלא בחברת הראל, רציתי לדעת האם אוכל לתבוע מחברת הביטוח החזר כספי על הניתוח שעשינו דרך הקופה....

בעקרון אין סיבה שהראל לא תשלם לך את ההשתתפות העצמית כמובן צריך לראות את הפוליסה הספציפית

29/06/2013 | 22:10 | מאת: צח

אם קבלתם או לא קבלתם החזר מחברת הביטוח אנא התקשרו אלי אולי אוכל לעזור

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד