TMJ

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/10/2010 | 13:34 | מאת: אורלי

אני סובלת מאוד מכאבי ראש וסחרורות שהחלו לאחרונה. רופאת שינים של הכללית ,הפנתה אותי למרפאת פה ולסת בביה"ח מפני שלהם אין רופא כזה ולצערי רופא א.א.ג שהלכתי אליהם לא מתמצאים בזה כלל. בקשתי מהרופא על סמך זה הפנייה עם טופס 17 ,אך הרופא סרב בטענה שזה לא כלול. מה דעתך ? תודה

19/10/2010 | 18:54 | מאת: חיפאית

לדעתי, כדאי שתנסי דרך רופא המשפחה. תביאי לרופא המשפחה המלצה של רופאת השיניים (נראה שזו לא רופאה של הכללית, אלא של כללית סמייל, שזה מעמד שונה במקצת), ורופא המשפחה מוסמך לדאוג לך, על פי שיקול שלו, לטופס התחייבות.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד