ביטוח משלים / פוליסת ביטוח פרטית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

28/09/2010 | 22:38 | מאת: ליאור בר-און

אני מבוטח בביטוח משלים של קופ"ח כללית ובנוסף מחזיק בפוליסת ביטוח דרך מקום עבודתי של חברת הראל האם אני זקוק ל 2 הפוליסות ? האם ניתן לוותר על אחת מהן ? מה היתרונות בהחזקת 2 הפוליסות ? התייעצתי עם סוכני ביטוח אך לא זכיתי לקבל תשובה אחידה ומנומקת בכבוד רב , ליאור .

הביטוח המשלים הוא לא פוליסה על פי תפיסת העולם שלי אדם במדינת ישראל צריך שלושה רובדי כיסוי ביטוחי רובד ראשון - חק הבריאות רובד שני - הביטוח המשלים רובד שלישי - ביטוח פרטי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד