פסיכיאטר פרטי וביטוח מאוחדת שיא

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/09/2010 | 23:25 | מאת: ריטה

מבוטחת בקופת חולים מאוחדת בביטוח שיא (צעיר). לפני מספר שנים טופלתי ע"י פסיכיאטרית במרפאת החוץ האמבולטורית של בית החולים לבריאות הנפש בנס ציונה - הטיפול ניתן לי בחינם. הפסיכיאטרית שטיפלה בי באותו זמן בנס ציונה עזבה את מרפאת החוץ וסיימה את עבודתה במסגרת בית החולים בנס ציונה, וכיום מקבלת מטופלים במסגרת אחרת, בתל אביב. בנוסף גם מקבלת מטופלים באופן פרטי, במרפאה פרטית שפתחה. הנני מעוניינת לחזור ולהמשיך להיות מטופלת אצלה וכששאלתי איך העניין מתנהל היום היא ענתה לי שהיא מקבלת מטופלים באופן פרטי וגם במסגרת קופ"ח כללית (אבל רק מי שגר בדרום תל אביב) ומטופלים ששייכים ללאומית מקבלים החזר כספי על ביקורי הטיפול. אני גם לא גרה בדרום ת"א, גם לא מבוטחת בכללית או בלאומית, וגם מרוצה מקופת החולים שלי כרגע בגדול ולא שוקלת לעבור לאחרת. הייתי רוצה לשאול האים יש לי אפשרות כמבוטחת מאוחדת שיא לקבל החזר מלא או חלקי על ביקור אצל רופא פסיכיאטר בקליניקה פרטית, או כזה שמקבל במסגרת קופ"ח אחרת. האים ישנה אפשרות כלשהי שאמשיך להיות מטופלת אצלה עם עזרה/השתתפות מצד קופת החולים שלי בעלויות הטיפול. תודה מראש

אני באמת לא יודע, לכל קופה יש את הנוהלים הפנימיים שלה אני מציע שתשאלי בסניף שלך במאוחדת למרות שאני לא אופטימי במקרה שלך.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד