מדוע צריך להגיש תביעה כדי לקבל תגמול סיעוד

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

01/09/2010 | 18:01 | מאת: ביטוח סיעודי.

כאשר משלמים מדי חודש בחודשו ביטוח סיעודי דרך כללית מושלם או דרך מכבי זהב , האם יש חברות ביטוח פרטיות שדרכן אפשר לשלם ביטוח סיעודי ובשעת הצורך להיות פטורים מהגשת תביעה ולהגיש רק בקשה בהסתמך על הרשום במסמכים הרפואיים ???

גם הביטוח בקופות החולים וגם הביטוח בחברות ביטוח הוא אותו ביטוח. גם קופות החולים רוכשות את הביטוח מחברות ביטוח פרטיות. לשם המחשה מכבי רוכשת את הביטחח בחברת כלל וכללית בחברת דיקלה. לכן תנאי הביטוח גם במסגרת קופות החולים וגם במסגרת חברות הביטוח הם זהים.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד