ביטוח תרופות מחוץ לסל הבריאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/08/2010 | 00:02 | מאת: אבי

לאחרונה קיבלתי טלפון מחברת דקלה בה הוצע לי להצטרף לביטוח ללא הצהרת בריאות ללא שום התניה בביטוח זהב או פלטינום של קופת חולים . נאמר לי שזה ללא הצהרת בריאות לכולם עד גיל 55 ... האם שמעת על הביטוח ?

מוזר מאוד, הצטרפות לביטוח המשלים של קופות החולים לעולם אינה כרוכה בהצהרת בריאות על פי חוק אבל דיקלה היא חברת ביטוח ולא קופת חולים לדעתי דיקלה מציע מבצע הצטרפות כל שהיא לביטוח פרטי ללא קשר לקופת חולים

26/08/2010 | 03:28 | מאת: אבי

אני יודע , הציעו לי את זה כביטוח פרטי לחלוטין שאלתי האם שמעת על מבצע ההצטרפות לכל חברי קופות החולים ללא הצהרת בריאות ...

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד