ביטוח בריאות פרטי - מי הן החברות ואיך יודעים לבחור

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/08/2010 | 13:01 | מאת: יסמין

היי, שמי יסמין. אני ובעלי נפגשנו עם חברת כלל ביטוח כי הם רדפו אחרינו. הציעו לנו ביטוח רפואי פרטי משלים ועוד אמרו לנו כיוון שאנחנו של מכבי הכי משתלם אצלם כי הם מבטחים את מכבי. לפני שנחליט עם מי לסגור אני מעוניינת להיפגש בימים הקרובים עם כמה סוכנויות נוספות ולראות הצעות נגדיות. מי הן החברות המומלצות לבדיקה במשק - כלומר חברות מספיק חזקות שהסיכוי שלהם לקרוס כלכלית נמוך יותר מהאחרות. ומה הפרמטרים שכדאי שאני אשים לב כשאני מסתכלת על ביטוח?

חברות הביטוח המובילות בשוק הם הראל, כלל והפניקס בדרך כלל נהוג לרכוש ביטוח דרך סוכן שמייצג את החברה מרבית הפוליסות דומות מאוד ואין הבדלים משמעותיים ביניהם למעט גובה הפרמיה אני מציע שתבחרי לעצמך סוכן אמין ותתקדמי באמצעותו

12/08/2012 | 10:53 | מאת: מגי

בוקר טוב לך יסמין כמנהלת תפעול של סוכנות בעלת ותק של כ-25 שנה ומאחר שרוב פוליסות הבריאות דומות , יש חשיבות רבה לסוכן מקצועי ואמין א. שלא ינסה להוריד כיסויים חשובים כהוזלת הפוליסה .. שתקבלי פירוט מקיף ומקצועי על הכיסויים ועל הסייגים בפוליסה ... ובכלל שיעזור לך בכל נושא הכיסויים בכל פעם שתרצי ריענון . אשמח לעזור בבחירת הפוליסה המתאימה לך ולבני משפחתך . בברכת בריאות טובה - מגי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד