עזרה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/08/2010 | 12:30 | מאת: נעמה

שלום ,קיבלתי הפנייה לשיקום כאב מתל השומר לאישפוז יום קופת החולים כללית לא עובדת איתם האם יש סיכוי שאקבל אישור לשיקום? אני סובלת מפוסט טראומה ופיברומאלגיה ולכללית יש להציע לי רק טיפול קונבנציונלי ,זריקוץ וכו... אני לא מעוניינת בטיפול רגיל, האם זו סיבה לקבל את השיקום של תל השומר{שרובו עובד בשיטות אלטרנטיביות}?

לקופת חולים קיימת הזכות לקבוע אם איזה ספקי שירותים היא מבקשת לעבוד תמיד שמורה לך הזכות לעבור קופה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד