נכה בביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/04/2007 | 15:48 | מאת: יהודית

ד"ר פרישמן שלום! אני חברת מכבי זהב משנת 1993, אולם, לפני כשנתיים בשל מצב רפואי לא טוב שנקלעתי אליו לא שילמתי דמי חבר במשך 7 חוד' והרצף של הזכויות בוטל לי, לפני 10 חודשים חידשתי שוב את מכבי מגן זהב ונאמר לי שכל הוותק שהיה לי בוטל ועליי לצבור שוב, האם ניתן לשנות את רוע גזירה זו? כמו כן, לבינתיים חליתי והנני מוכרת בביטוח לאומי כנכה עם אי כשירות לעבודה של 75% לשנתיים עד לוועדה הבאה ובמקביל אני משלמת מכבי מגן זהב, האם בשל המצב המיווחד שאני נמצאת בו כעת אוכל לעבור ניתוח שאני זקוקה לו בלי לשלם את עלות הניתוח בביה"ח הפרטי+מרדים בשל העובדה שהניתוח הנ"ל לא נמצא בסל? מה עליי לעשות? האם ביטוח לאומי ישתתף עימי? נכון להיום אינני עובדת ומשתכרת מקיצבת נכות בלבד. לתשובתך המהירה אודה! בתודה מראש, יהודית

שלום יהודית על מנת לתת לך תשובה אני חייב לקבל יותר מידע על הניתוח הנדרש ועל הנכות תוכלי לשלוח לי את המידע ישירות לכתובת האימייל שלי [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד