ביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/08/2010 | 13:12 | מאת: מל

חמותי בת 85 ועד לתביעה לפני שנה תפקדה באופן מושלם. עקב בעיות גב נזקקה לסיעוד ועמדה לצערנו בקריטריון לקבלת הקצבה ,הייתה מבוטחת בחברה מזה 5 שנים. חברת הביטוח לאחר מאמצים הסכימה לשלם 50% מגובה התביעה בטענה שחמותי הסתירה מידע בדבר סוכרת ואוסטופורוזיס. תחלואיה אלו היו מאוזנים ולא גרמו לתפקוד לקוי ובכלל חלתה בהם כתוצאה מזקנה מה לעשות

השאלה בהצהרת הבריאות הייתה האם יש לה סוכרת.... ולא כמה היא סובלת וגם לא אם היא מאוזנת. בהצהרת הבריאות יש לענות באופן מדויק על מהששואלים אחרת לא מקבלים כסף מחברת הביטוח

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד