מחפש פרטים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/04/2007 | 18:56 | מאת: איגור

מה כולל בדיוק המסלול החדש של כללית "פלטינום"? האם זה משתלם לעשות? איפה אני יכול לקבל עוד פרטים (אם אפשר גם ברוסית).

17/04/2007 | 19:13 | מאת: יוסי

לפי מה ששמעתי (אני לא חבר בכללית), זה שדרוג של המגן מושלם שלהם, נותן יותר שירותים וכיסוי רפואי. אם אתה מחפש פרטים פשוט תכנס לאתר שלהם http://www.clalit.co.il, אני לא יודע אם יש שם מידע ברוסית, אבל מקסימום בטוח יש טלפון ללקוחות או משהו כזה...

18/04/2007 | 10:04 | מאת: חיפאית

איגור, תתקשר למוקד המידע בטלפון 2700* ותבקש שישלחו לך הביתה את דפי המידע, תשאל אם יש גם ברוסית, סביר להניח שכן.

18/04/2007 | 12:39 | מאת: רועי רפפורט

איגור שלום, כללית פלטינום זו הרחבה של הביטוח משלים "כללית מושלם". התוספת העיקרית והחשובה ביותר שנותן הפלטינום היא בכיסוי לתרופות שאינן בסל. בכללית מושלם הייתה רשימה מצומצמת יחסית של תרופות שניתן לקבל וכעת הפלטינום מאפשר לקבל כל תרופה שלא נמצאת בסל (לפי תנאים מסויימים שניתן לראות בתקנון) אבל רק למחלת הסרטן. עדיין אין מענה לתרופות למחלות אחרות שלא נמצאות בסל. כמו כן, יש תקופת אכשרה של שנתיים, תקופה בה אתה משלם על הביטוח אך לא זכאי לנצל אותו. לגבי פירוט מלא יותר, כמו שהמליצו החברים בפורום פשוט צור קשר עם מוקד הקופה. בברכה, רועי רפפורט

22/04/2007 | 16:20 | מאת: יעקב ת.

עברתי עכשיו קופה ובחרתי בכללית פלטינום, פשוט בגלל שההצעה שלהם נשמעת לי יותר אטרקטיבית משל מכבי. רק רציתי להעיר משהו לרועי ידידי המלומד. ראיתי מה שרשמת על תקופת האכשרה ומיד רצתי לבר. מסתבר שתקופת האכשרה לא חלה על כל התוכנית אלא רק על חלקים ממנה. יש חלקים אחרים שתקופת האכשרה קצרה הרבה יותר.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד