טיפול לטינטון כללית מושלם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

30/03/2007 | 01:27 | מאת: משה

שלום דוקטור פרישמן . אני סובל מטינטון הרבה שנים. פניתי לטיפול TRT אצל ד"ר טליה מרק שהיא מומחית אף אוזן גרון וכללית מושלם לא מסכימים לתת החזרים אפילו שהיא רופאה מומחית ואין אף רופא אחר בארץ שמטפל בטינטון בשיטות האלה . המוזר זה שחבר שלי כן מקבל אותו טיפול אצל אותה רופאה דרך משרד הביטחון כי הוא נכה צ"הל . איך מקום אחד כן שולח לטיפול והכללית לא מכירים בטיפול ומה אפשר לעשות. תודה.

שלום וחג שמח לכללית מושלם רשימה מוגדרת של רופאים המוכרים לצורך קבלת החזרים כנראה שהרופאה המדוברת אינה נכללת ברשימת הרופאים המוכרים על ידי הכללית בה בשעה אותה רופאה כן נכללת ברשימ הרופאים המוכרים על ידי משרד הביטחון חג שמח ד"ר אודי פרישמן

18/01/2008 | 22:47 | מאת: ג'ודי

יש לי בעיה של טינטון לאחר תאונה "צליפת שוט" , היכן ישנה מרפאה או רופא/ה המטפל בבעיה זו? שיטת TRT בתודה מראש

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד