ביטוח משלים זהב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/06/2010 | 13:11 | מאת: ס

שלום רב , אימי לקתה באירוע מוחי לפני כחצי שנה אימי היא אישה בת 70 ורק במהלך החודשים האחרונים היא מבוטחת בביטוח זהב. שאלתי היא האם מגיע לה במיסגרת ביטוח זה תשלום לעובדת זרה שנירצה להחזיק. והאם הם יכולים לסקב לבטח אותה בביטח סיעודי עכשיו שהיא כבר לקתה באירוע מוחי אשמח לתשובות

הם בהחלט יכולים לסרב לבטח אותה עכשיו לא מגיע לה מהביטוח המשלים כלום

29/06/2010 | 14:50 | מאת: חיפאית

מה שכן, אם ביטוח לאומי יאשר לה קבלת גימלת סיעוד, הרי שזה יכול להיות חלק מהתשלום למטפלת זרה.

אני לא בטוח אתה צריך לבדוק את זה נדמה לי שהמלל משלם רק עבור עובדי סיעוד ישראליים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד