זכויות בביטוח המושלם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/06/2010 | 17:28 | מאת: מיכ?י

שלום, לפני כ-3 שנים עברתי תאונת דרכים ושברתי את שורש כף יד ימין,לאחר השיקום ומכיוון שהיד היתה עדיין חלשה, קרסתי במדרגות ביתי ושברתי את קרסול רגל שמאל. אני בת 55 חברת קופת חולים כללית מאז ומתמיד ורק היום הפנו את תשומת ליבי לביטוח דיקלה. האם יש לי זכויות שלא מומשו שאינני יודעת עליהם כמו פיצויים כלשהם?? תודה מיכ?י

האם קיבלת פיצוי מחברת הביטוח חובה של הרכב?

22/06/2010 | 20:31 | מאת: מיכ?י

מכיון שבתאונה הרכב נהרס והיה במצב טוטאל לוסט קיבלתי את עלות הרכב, חוץ מזה תבעתי את הנהג הפוגע ועדיין מתנהל המשפט. מה הקשר לביטוח המושלם של קופת חולים? תודה

23/06/2010 | 12:24 | מאת: חיפאית

אם מדובר בביטוח בחברת דיקלה, הביטוח הסיעודי שאפשר היה להצטרף אליו דרך קופת חולים כללית, אז הוא מיועד למצב שבו החולה מוגדר כ"סיעודי". וזה אומר כאשר החולה נמצא במצב של יכולת תפקודית ירודה , תלוי בעזרת הזולת, או אי תפקוד לגמרי בלפחות 3 או 4 תחומים מתוך רשימה (שליטה על סוגרים, רחצה, יכולת להתלבש, יכולת ללכת ועוד....) אם יש לך את הביטוח הזה ,ואת בספק בשאלה אם את יכולה להפעיל אותו, תתקשרי אליהם ותבררי. (ידע אישי בלבד)

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד