מהם הזכויות למבוטחי כללית מושלם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

04/06/2010 | 18:33 | מאת: מרקו

אבי מבוטח בביטוח מושלם של הכללית לאבי יש 9.75 שעות מביטוח לאומי . אבי אושפז בביה"ח וadl שלו נמוך 2 נקודות לערך אבל בקשנו בקשה ממשרד התמ"ת לאישור לעובד זר. אנחנו העברנו את אבי לאחר האישפוז להחלמה שיקומית היות ולאבי קטטר וחיתול לצרכיו וכן מקשה בהליכה כמאט ואינו הולך והוא ישהה במקום ההחלמה עד שיאושר לו עובד זר לאחר מכן נגיש לביטוח הלאומי החמרה להגדלת מס השעות . שאלתי היא איכן נכנס הביטוח המשלים של קופ"ח הכללית וכמובן שאינו מפרסם את זכויות החולה . כמו כן מה מגיע לנו מהביטוח המשלים אודה לך עם תעדכן ותיידע אותי בנושא תודה רבה

11/06/2010 | 14:51 | מאת: חיפאית

עד שד"ר פרישמן יענה - (ידע אישי בלבד) אם אביך הוגדר כחולה "סיעודי", כדאי שתבדוק האם בנוסף למושלם של קופת החולים הכללית, יש לו ביטוח סיעודי של חברת דיקלה. אם כן, ניתן לפנות אליהם בתביעה לתגמול חודשי. כאשר אביך יחזור לביתו, ניתן לפנות לרופא המשפחה, שיחליט אם יש טיפולים או בדיקות שניתן לעשות בבית. זה לא קשור לביטוח המשלים. זה שירות שהוא יכול לקבל מהקופה כאשר הוא מרותק לבית.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד