תקופת אכשרה למתן טיפול בהורמון גדילה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/05/2010 | 23:27 | מאת: יעקב

אני פציינט של קופ"ח כללית. בני בן ה 8 מטופל בהורמון גדילה מסוג נורדיטרופין מזה כשנתיים.אנו רוכשים את התכשיר באופן פרטי אנו חושבים לעבור לקופ"ח מכבי וברצוני לדעת מהי תקופת האכשרה לקבלת סבסוד לתכשיר במסגרת מכבי מגן זהב.

אין תקופת אכשרה בביטוח משלים יש תקופת המתנה, אבל בכל מקרה תרופות לא מכוסות בביטוח המשלים של מכבי לטיפולים הניתנים במסגרת הסל אין בכלל תקופת המתנה בכל מקרה אני מציע לך לברר את הסוגיה במוקד הקופה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד