סיבוך נוראי מניתוח לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/05/2010 | 11:31 | מאת: מירי

אמי בת 66, אלמנה, עברה בפרק זמן של 10 חודשים: 6 ניתוחי בטן, אירוע מוחי, צינתור וטיפול נמרץ בן שבועיים, וכל זאת בעקבות ניתוח לפרוסקופיה שהסתבך. היתה מאושפזת 5.5 חודשים ברציפות, שוחחרה למשך חודשיים והתגוררה אצלי, ואז חזרה לאשפוז וניתוח בטן מורכב (מאושפזת כבר חודשיים וחצי)ויש לה סטומה במעי. מועמדת לניתוח נוסף בעוד חצי שנה. כעת מתנערים כולם משיקומה. קופ"ח,ביה"ח , עובדות סוציאליות. איננו יודעים כיצד תוכל לחזור ולהתגורר בגפה, מאחר ולא היתה בביתה כבר 10 חודשים, חלשה ומותשת נפשית וגופנית. מה עושים? אל מי פונים? מה מגיע לה על מנת שתוכל להתנהל ולחיות בביתה? כיצד מוציאים תו נכה? אודה מאוד עבור כל עצה/עזרה/מידע.

אשמח לנסות ולסייע שלח לי חומר רפואי אעבור עליו ואנסה לסייע לך כתובת המייל שלי [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד