מכבי מגן זהב ותאונהת עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

20/03/2007 | 19:07 | מאת: אוף

שלום כשמישהו מצהיר על תאונת עבודה במל''ל אז מכבי זהב הביטוח מתנער מהתשלומים מהאדם הניפגע כי זה תאונת עבודה . אבל אם המל''ל לא מכיר בתביעה כתאונת עבודה . אז האם מכבי והביטוח זהב כן מכירים בניפגע ? או שהניפגע בגלל שתבע ולא הכירו בו . נישאר פרוץ בין הפטיש לסדן משני הכיוונים מופסד ? הודה להסבר .

22/03/2007 | 08:12 | מאת: רועי רפפורט

שלום, במידה והמל"ל לא מכיר בתביעה, אז לקופת החולים אין יכולת לדחות את התביעה. בברכה, רועי רפפורט.

25/04/2007 | 19:02 | מאת: יוסי

שלום רב, אני מוכר כנפגע תאונת עבודה בבטוח לאומי, והייתי צריך לעבור ניתוח בדחיפות. נותחתי בביה"ח אסותא . יש לי שנים "מגן זהב" ואפגרייד של הראל ושניהם מתנערים מהכיסוי הניתוחי שלי ומתשלום למנתח. לא תיאמתי את הניתוח עם השב"ן, עקב חוסר פעילות בחוה"מ, אך ניתוחי היה דחוף מאד, עם המלצת פרופסור לניתוח דחוף, השארתי צ'ק פיקדון בביה"ח. נ.ב. ניתוח היה עמוד שידרה מותני, ניתוח למיניקטומי.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד