בדיקת MRI לאחר המלצת מטפל

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/04/2010 | 16:30 | מאת: אסף

דר' פרישמן שלום, נפצעתי בברך, רופא קופת חולים כללית הפנה אותי לצילום רנטגן ולפיזותרפיה במקביל. הפיזותרפיסט אמר לי שבוודאות יש פגישה בברך אך איננו יכול לטפל ללא בדיקת MRI שכן הפגיעה פנימית. הקופה לא מאשרת את הבדיקה. אני מבוטח בביטוח בריאות כללית מושלם. מה אפשר לעשות על מנת לקבל את הבדיקה. תודה מראש, אסף

פיזיוטרפיסט לא מוסמך להפנות לבדיקת MRI אני מציע שתפנה שוב לאורטופד שיבדוק את הברך ויקבל החלטה לגבי הבדיקה הנדרשת. אתה יכול לשתף את האורטופד בהמלצת הפיזיוטרפיסט

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד