ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

22/03/2010 | 21:44 | מאת: אנונימי

שלום! אני בן 23, ולפני כשנה וחצי עשיתי ביטוח נסיעות לחו"ל באחת מחברות הביטוח המובילות במדינה. בחו"ל עברתי תאונת דרכים קשה, בה שברתי את קלויקיולה ימין ואת אחת הצלעות, אך עם זאת הביטוח סירב לפנות אותי לארץ ולשלם לי על כך פיצויים ולמעשה התנער ממני לחלוטין. שאלתי היא- האם ביטוח בריאות לחו"ל אמור לכסות את התאונת דרכים ואת פציעתי? תודה רבה!!!

השאלה היא פחות או יותר איזה חליפה קונים ליתום כל ביטוח מכסה דברים אחרים צריך לראות את הפוליסה לקרוא אותה לראות מה היא מכסה ואז תוכל לדעת למה אתה זכאי צריך גם לראות באיזה מדינה אירע האירוע

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד