ביטוח משלים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/03/2010 | 15:58 | מאת: אורית

אני וכל משפחתי משלמים כל חודש ביטוח משלים וכנראה שזה לחינם. בעלי צריך לעבור ניתוח וכמבוטח בכללית מגיע לו להנתח בבית חולים פרטי. אנחנו מתגוררים בבאר שבע ביקשנו להנתח באסותא בבאר שבע ובכללית אומרים שזה לא אפשרי ללא סיבה מוצדקת כמובן,גם יש לנו רופא שאנחנו מכירים באסותא אני לא מצליחה להבין מדוע הם לא מאפשרים לנו לעבור את הניתוח בבית חולים פרטי הרי זה מגיע לנו כמבוטחים

14/03/2010 | 17:36 | מאת: חיפאית

בתור לקוחה של הכללית, אנסה להסביר לך על סמך מה שאני יודעת : למושלם של הכללית יש רשימה של רופאים מנתחים שיש להם אתם הסדר, כל מנתח לגבי ניתוחים מסויימים. אם את בוחרת להינתח בבית חולים פרטי על ידי רופא שבהסכם עם המושלם, הרי שהביטוח תקף ויש השתתפות עצמית מסויימת שלך. אם את בוחרת להינתח על ידי רופא מנתח שאין לו הסכם עם המושלם, הרי שאז את צריכה לשלם עבור הניתוח והם נותנים פיצוי מסויים שמהווה אחוז קטן ממה שאת שילמת. הסכום נקבע על פי אחוז מסויים ממה שהם משלמים למנתחים שלהם עבור ניתוח דומה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד