מעבר למחלקה שיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

07/03/2010 | 14:52 | מאת: סימן טוב שפרה

אבא שלי מאושפז במח' טנ"כ. וצריך לעבור לשיקום נשימתי. אנו מעוניינים להעבירו לבי"ח תה"ש, אך קפ"ח מכבי מעוניינת להעבירו לבית בלב, שזהו בית חולים של הקופה. האם אנו חייבים להעבירו לבית חולים של הקופה, במקום לבית חולים ממשלתי? אודה לתשובה מהירה מאחר ואבא שלי צריך לעבור מחר. תודה - שפרה

קופת חולים רשאית לקבוע באיזה מוסד תקבל שירות ניתן לתקוף את החלטתה בבית הדין לעבודה, אבל מדובר בתהליך ארוך וייקר, לא בטוח שווה לך להכנס לזה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד