הרעת תנאים ?- מכבי מגן זהב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/02/2010 | 10:01 | מאת: אלון

בתקנון "מכבי מגן זהב" הופיע ב-1.12010 סעיף (4.7) המגביל את ההחזר עבור ניתוחים פרטיים לחברים שיש ברשותם גם ביטוח בחברת ביטוח פרטית. האם הסעיף חוקי לאור החובה של הביטוח המשלים שלא להפלות בין המבוטחים?

13/02/2010 | 19:01 | מאת: א.ר.

קופת החולים המיוחצנת שוב מגלה לנו "כי המלך הוא עירום"

אני לא בטוח שאתה צודק, תצטט את הסעיף בבקשה

14/02/2010 | 09:18 | מאת: אלון

4.7.1 בכל מקרה בו החבר זכאי לקבל שירות ו/או החזר ו/או שיפוי על פי תקנון זה (להלן ביחד:"ההשתתפות" או "סכום ההשתתפות") ובנוסף זכאי בשל אותו מקרה לקבל שירות ו/או שיפוי ו/או החזר מכל צד שלישי (להלן ביחד"שיפוי מצד שלישי") יוגבל סכום ההשתתפות כשיעור חלקם היחסי של כל הסכומים להם זכאי החבר בשל אותו מקרה הן מ"מגן כסף" ו/או "מגן זהב" והן מכל צג שלישי כאמור ולא יותר מתקרת ההוצאה בפועל"

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד